اخبار سایت

تقدیر و تشکر از پرسنل بازنشسته در سال 1402 توسط ریاست بیمارستان

چه غرورآفرینند آن عزیزانی که در کمال صداقت و درستکاری، بیش از سی سال از بهترین سال های عمر خود را در سنگر خدمت گذراندند و درجهت تحقق اهداف کشور عزیزمان ، خالصانه از هیچ کوششی دریغ نورزیدند و با پذیرش غم و شادی و با توکل به ایزد منان در کنار سایر همسنگران از جان و مال خود گذشتند و اینک با کوله باری از تجربه سنگر را به دیگران می سپارند.
اکنون که به افتخار بازنشستگی نایل آمده اید، شایسته است از زحمات بی دریغ، مساعی ارزشمند و اهتمام ویژه جنابعالی در طول مدت خدمت تشکر وقدردانی نموده، توفیق روزافزون شما و خانواده گرانقدرتان را از درگاه احدیت مسئلت نمائیم . امید است در پرتو عنایات حق همواره در کلیه شئون زندگی موفق ومؤید باشید.

دکتر سیدرمضان محسن پور
                                                                                                                                                                                                                     رئیس بیمارستان